Search
Close this search box.

+210 6144523

ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ADMIRAL ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ LEAN WAREHOUSING

05/2022

ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ADMIRAL

Η εταιρεία ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΕ, αποκλειστική αντιπρόσωπος των brands ADMIRAL, KAPPA, MAUI, STARTER και PEAK, εφοδιάζει καθημερινά 100 και πλέον καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Η BUSINESS ELEMENTS, ανέλαβε και ολοκλήρωσε τον ανασχεδιασμό των αποθηκών της, μελετώντας τις εναλλακτικές λύσεις αποθήκευσης και συλλογής, πετυχαίνοντας να αυξήσει την λειτουργική χωρητικότητα τους, μέσω σύγχρονων αποθηκευτικών συστημάτων και της φιλοσοφίας lean manufacturing.

Αποτέλεσμα του έργου είναι η πλήρης χωροταξική αναδιάταξη της αποθήκης, η σήμανση της και η αναδιοργάνωση βασικών λειτουργιών της (παραλαβή, αποθήκευση, συλλογή, αποστολή).

Ως φυσική συνέχεια του έργου, η BUSINESS ELEMENTS ανέλαβε την διαχείριση του έργου εγκατάστασης ενός σύγχρονου μηχανογραφικού συστήματος WMS (Warehouse Management System), το οποίο θα αποτελέσει τη βάση για την βελτιστοποίηση της απόδοσης των λειτουργιών των αποθηκών και θα δώσει στην ΔΙΕΘΝΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΕ τη δυνατότητα να επεκτείνει τις δραστηριότητές της.

Περισσότερα

σεμινάριο Lean στην PAPPAS ELEVATORS & ESCALATORS από την Business Elements

PAPPAS LEAN TRAINING

Η BUSINESS ELEMENTS πραγματοποίησε εκπαιδευτικό σεμινάριο λιτής παραγωγής, προσαρμοσμένο στις παραγωγικές δραστηριότητες και ανάγκες της PAPPAS ELEVATORS & ESCALATORS, με αντικείμενο: ⦁ Γενικότερα στοιχεία σχεδιασμού,

Δες το έργο »
Σύστημα παρακολούθησης Varangis από την Business Elements

VARANGIS PRODUCTION MANAGEMENT

Η διαχείριση της παραγωγής σε μονάδες που συνδυάζουν παραγωγικές ροές τύπου «Τ», δηλαδή απαιτούν κατασκευή (fabrication) και συναρμολόγηση (assembly), παρουσιάζει σημαντικές εγγενείς δυσκολίες που άπτονται

Δες το έργο »