+210 6144523

ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ADMIRAL ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ LEAN WAREHOUSING

05/2022

ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ADMIRAL

Η εταιρεία ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΕ, αποκλειστική αντιπρόσωπος των brands ADMIRAL, KAPPA, MAUI, STARTER και PEAK, εφοδιάζει καθημερινά 100 και πλέον καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Η BUSINESS ELEMENTS, ανέλαβε και ολοκλήρωσε τον ανασχεδιασμό των αποθηκών της, μελετώντας τις εναλλακτικές λύσεις αποθήκευσης και συλλογής, πετυχαίνοντας να αυξήσει την λειτουργική χωρητικότητα τους, μέσω σύγχρονων αποθηκευτικών συστημάτων και της φιλοσοφίας lean manufacturing.

Αποτέλεσμα του έργου είναι η πλήρης χωροταξική αναδιάταξη της αποθήκης, η σήμανση της και η αναδιοργάνωση βασικών λειτουργιών της (παραλαβή, αποθήκευση, συλλογή, αποστολή).

Ως φυσική συνέχεια του έργου, η BUSINESS ELEMENTS ανέλαβε την διαχείριση του έργου εγκατάστασης ενός σύγχρονου μηχανογραφικού συστήματος WMS (Warehouse Management System), το οποίο θα αποτελέσει τη βάση για την βελτιστοποίηση της απόδοσης των λειτουργιών των αποθηκών και θα δώσει στην ΔΙΕΘΝΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΕ τη δυνατότητα να επεκτείνει τις δραστηριότητές της.

Περισσότερα

εφαρμογή Lean σε alpha copy από την Business Elements

ALPHA COPY ISO 9001 & ISO 14001

Η εφαρμογή της ποιότητας τόσο στις εμπορικές δραστηριότητες όσο και στην παροχή υπηρεσιών επισκευής (service) της Alpha Copy, σχεδιάστηκε με γνώμονα τα διεθνή υψηλά κριτήρια

Δες το έργο »
lean factory στην elvik από την Business Elements

ELVIK LEAN FACTORY

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εγκατάσταση, μεταφορά δεδομένων και έναρξη πλήρους λειτουργίας του LEAN FACTORY στην εταιρεία ELVIK. Η χρήση του λογισμικού στα κεντρικά γραφεία και

Δες το έργο »