ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ADMIRAL ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ LEAN WAREHOUSING

05/2022

ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ADMIRAL

Η εταιρεία ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΕ, αποκλειστική αντιπρόσωπος των brands ADMIRAL, KAPPA, MAUI, STARTER και PEAK, εφοδιάζει καθημερινά 100 και πλέον καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Η BUSINESS ELEMENTS, ανέλαβε και ολοκλήρωσε τον ανασχεδιασμό των αποθηκών της, μελετώντας τις εναλλακτικές λύσεις αποθήκευσης και συλλογής, πετυχαίνοντας να αυξήσει την λειτουργική χωρητικότητα τους, μέσω σύγχρονων αποθηκευτικών συστημάτων και της φιλοσοφίας lean manufacturing.

Αποτέλεσμα του έργου είναι η πλήρης χωροταξική αναδιάταξη της αποθήκης, η σήμανση της και η αναδιοργάνωση βασικών λειτουργιών της (παραλαβή, αποθήκευση, συλλογή, αποστολή).

Ως φυσική συνέχεια του έργου, η BUSINESS ELEMENTS ανέλαβε την διαχείριση του έργου εγκατάστασης ενός σύγχρονου μηχανογραφικού συστήματος WMS (Warehouse Management System), το οποίο θα αποτελέσει τη βάση για την βελτιστοποίηση της απόδοσης των λειτουργιών των αποθηκών και θα δώσει στην ΔΙΕΘΝΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΕ τη δυνατότητα να επεκτείνει τις δραστηριότητές της.

Περισσότερα

Syngenta VSM Workshop για βελτίωση διεργασιών - Business Elements

SYNGENTA VSM WORKSHOP

Ως στόχος της δράσης  VSM στη SYNGENTA τέθηκε η αποτύπωση των διεργασιών της με την προσέγγιση VSM, ώστε: ⦁ Να δημιουργηθεί μια ενιαία εικόνα της

Δες το έργο »
Syngenta - Business Elements Smed Workshop βελτίωση γραμμής παραγωγής

SYNGENTA SMED WORKSHOP

Η ειδικευμένη ομάδα SMED (γρήγορες αλλαγές εργασιών) της BUSINESS ELEMENTS, σε συνεργασία με την ομάδα της SYNGENTA, πραγματοποίησαν μια άσκηση (SMED workshop) με στόχο την

Δες το έργο »