Search
Close this search box.

+210 6144523

ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ MELLON

12/2016

ανασχεδιασμός αποθήκης για τη MELLON TECHNOLOGIES από την Business Elements

Η εταιρεία MELLON TECHNOLOGIES λόγω της σημαντικής αύξησης ζήτησης των προϊόντων της αναζητούσε τρόπους βελτίωσης της λειτουργίας της αποθήκης και κατ’ επέκταση του κόστους λειτουργίας της. Η ομάδα μηχανικών της Business Elements σε συνεργασία με τα στελέχη της εταιρείας, υλοποίησε ένα έργο, αντικείμενο του οποίου αποτέλεσε η μελέτη ενός καλύτερου τρόπου λειτουργίας της αποθήκης, με τις αρχές της μεθοδολογίας lean warehousing καθώς και η υποστήριξη – καθοδήγηση στην υλοποίηση των παρεμβάσεων που προέκυψαν.

Αποτέλεσμα του έργου ήταν η πλήρης χωροταξική αναδιάταξη της αποθήκης, η σήμανση της, η κωδικοποίηση των ειδών, η χρήση νέου μηχανογραφικού και μηχανολογικού εξοπλισμού, η εγκαθίδρυση νέων κανόνων λειτουργίας, η αναδιοργάνωση βασικών λειτουργιών της καθώς και ο καθορισμός δεικτών παρακολούθησης της λειτουργίας της.

Περισσότερα

Σύστημα Διαχείρισης Dial Care ISO 27001 από την Business Elements

DIAL CARE ISO 27001

Με τη βοήθεια των ειδικευμένων συμβούλων της  BUSINESS ELEMENTS, σχεδιάστηκε και πιστοποιήθηκε, από αδειοδοτημένο φορέα, το Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Πληροφοριών κατά ISO 27001.

Δες το έργο »
αναδιοργάνωση δομής epexyl από Business Elements

EPEXYL REENGINEERING

Προκειμένου να αντιμετωπίσει την αλματώδη εξέλιξή της σε ξυλουργικά έργα σε ολόκληρο τον κόσμο η EPEXYL συνεργάστηκε με την BUSINESS ELEMENTS για την αναδιοργάνωση της

Δες το έργο »